Vand imobil cu destinatie mixta , in zona cu vizibilitate in Sibiu

Preț: 599.000 EUR Price is negotiable

Descriere

Vand imobil cu destinatie mixta - comerciala / birouri / productie si depozitare situat in zona Terezian ,in zona buna cu vizibilitate si parcare mare in fata , in apropiere de autostrada. 
Suprafata totala de teren este de 1863mp si suprafata construita este de 658,05mp si utila de 544mp  . Imobilul propus pentru vanzare este format din spatiu comercial , spatiu depozitare / productie , cladire de birouri  si  2 garaje .  
La strada este un  spatiu comercial dispus pe parter si etaj , adica 85mp /nivel -total 170mp , ce poate fi utilizat ca show-room , format din camera de vanzare , vestiar , grup sanitar la parter si la etaj un spatiu open space . Spatiul se continua cu o zona de depozitare / productie , prevazuta cu 4 usi  mari de garaj in lateral cu o inaltime de 3,20m ,  grup sanitar , spatiu care insumeaza  o suprafata totala  de 166,41 mp.
Langa aceste spatii este ridicata o cladire de birouri , formata din parter +etaj cu o suprafata totala de 209mp  . Cladirea este structurata astfel:
-parter =131,45mp - format din 4 incaperi , oficiu , spatiu tehnic , grup sanitar , casa scarii ;
-etaj =77,5mp , format din 4 incaperi , hol si grup sanitar si spatiu depozitare .
In curte se afla inca 2 garaje -unul deschis de 11,40mp si altul inchis de 24,20mp .  
  Intreg imobilul este finisat cu material de calitate , amenajat cu termopane, incalzire centrala pe lemne, dar si pe gaz, parchet, gresie si faianta. In fata spatiului  comercial exista parcare mare proprie, acces cu  tirul pentru aprovizionare marfa , iar in spatele cladirii de birouri se afla gradina , unde se mai poate construi, daca este necesar  .
Imobilul este versatil si poate avea o destinatie multipla , inclusiv de locuinta in cladirea din spate . Imobilul este inchiriat partial ( show-room-ul si spatiu de depozitare/productie  ) si se pot prelua chiriasii , iar partea de cladire de birouri poate fi inchiriata ulterior , astfel incat sa genereze un venit considerabil . Pret 599.000Euro

Locație


Sibiu, strada Lunga

Detalii anunț

ID Anunț: 2491
Afișări: 1312
Expiră: 10-03-2024