Vand pensiune cu casa de locuit noua situată la doar 10 minute de centru-Piata Mare

Preț: 1.150.000 EUR Price is negotiable

Descriere

Vand pensiune  noua si casa de locuit situată la doar 10 minute de centrul orasului Piata Mare. Pensiunea pune la dispozitie 24 de locuri de cazare in 15 camere confortabile si elegante ( duble si triple)  dotate cu grup sanitar propriu,dus si uscator de par, televizoare LCD aer condiționat in  fiecare camera , intrare pe baza de cartele , numeroase facilitati (terasa luminoasa si gratar), internet wireless si parcare pazita gratuita pentru toti clientii pensiunii.
Pensiunea este deschisă recent , totul este nou ,realizat cu mult bun gust.
Exista un salon de mic dejun, bucătărie dotată si mobilată, receptie , grupuri sanitare pentru salon , spațiu pentru bagaje , spațiu pentru lenjerie, filigorie.
Pensiunea este structurata pe Parter +Etaj 1 +Etajul 2+mansarada  si are o supafata totala de  aproximativ 920mp (230p /nivel), iar terenul aferent este de 1000mp/20ml la strada cu intrare din 2 strazi .
La parter se afla receptia, salonul pentru mic dejun/restaurant , bucatarie , hol, bai , camara , spatiu tehnic , birou , camera de depozitare . -La etajul 1 se afla 6 camere cu 6 bai , hol, spatiu tehnic . -La etajul 2 se afla alte 6 camere cu bai , hol, spatiu tehnic.  -La mansarda se afla un apartament de 3 camere (living unit cu bucataria , 2 dormitoare decomandate , 2 bai si hol) , mobilat si utialt de lux . In curte se mai afla o filigorie superba ,amenajata, gratar  , un garaj si  o terasa acoperita. Sub terasa acoperita a fost amenajat un miniapartament cu chicineta , hol si baie.
Curtea este pavata , spatiul verde de langa casa este amenajat cu plante decorative , porti automatizate , alarama, sistem video , centrale termice etc .
Atat casa , cat si pensiunea au fost construite cu materiale de calitate premium  si bun gust .
  Casa are intrare din alta  strada si are destinatie de locuinta .Casa comunica cu pensiunea printr-o terasa si poate fi oricand transformata in unitati de cazare .
Casa are o suprafata de 440mp utili , fiind formata din demisol , parter si pod mansardat ,partial finisat .
-la demisolul casei se afla un apartament de 2 camere , bucatarie , spatiu depozitare , baie , wc de serviciu , sauna , crama, pivnita si hol ;
-parterul casei este prevazut cu living generos cu terasa , 2 dormitoare , birou , camera tehnica , terasa inchisa , hol , baie , wc de serviciu ;
-pod :2 camere amenajate , spatiu depozitare , hol si inca o camera mare neamenajata .
Se vand impreuna pensiunea cu casa , mobilate si utilate + clientela formata pentru pensiune , site etc .   Pret 1.150.000Euro.

Locație


strada Transilvaniei

Detalii anunț

ID Anunț: 1918
Afișări: 3993
Expiră: 05-05-2022

Oferte recomandate