Vand pensiune functionala in Sibiu , aproape de centru

Preț: 890.000 EUR Price is negotiable

Descriere

Agentia Imobiliara Piedra va propune spre vanzare o pensiune de 3 margarete , renovata amplasată în  apropiere centrul vechi al oraşului Sibiu, la cateva minute distanta  Gara , de noul Moll. 
Pensiunea are o suprafata generoasa desfasoara pe 4 niveluri , avand in total 12 camere cu 12 bai , diverse spatii de depozitare , restaurant , sala de evenimente , bucatarie . Capacitatea totala de cazare este de 30 persoane .
Pensiunea beneficiaza si de o curte interioara proprie . Camerele au diverse suprafete de la 14mp la 20mp , fiecare dotate cu aer condiţionat ,Wi-Fi ,mobilier , mochete , televizoare ,  lenjerii , prosoape , draperii , perdele, consumabile etc . Întreaga pensiune a fost amenajată cu mult bun gust , cu materiale de calitate .Incalzirea se efectueaza pe centrala termica cu gaz.
Datorită poziţiei centrale, orice obiectiv turistic din centrul Sibiului se află în vecinătatea pensiunii . Noul Moll si Gara Sibiului se află la 5 minute de mers cu maşina, iar Aeroportul Sibiu la 8 minute de mers cu maşina.
Pensiunea a fost construită in anul 1994 si renovata pe parcurs.Terenul aferent este de 709mp, iar suprafata construita totala in jur de 1300mp , dispusa pe 2 corpuri de clădire. 
Corpul 1 este structurat astfel:
-Demisol: bucatarie, spălătorie, camera tehnica, 2 anexe si spatiu de depozitare;
-Parter :receptia si barul ;
-Etaj 1: 3 camere ( 2 duble si una tripla)+3 bai ;
-Etaj 2:3 camere ( 2 duble si una tripla)+3 bai+ camera de lenjerii ;
-Etaj 4 camere ( 3duble si una tripla)+4 bai;
-Mansarda : open space - camera cu 4 paturi si o baie.  
Corpul 2 :
-Parter  : sala de 220mp pentru evenimente,  hol si grupuri sanitare ;
-Etaj 1 :sala de evenimente cu restaurant, grupuri sanitare.
  Pret 890.000Euro .

Locație


Sibiu

Detalii anunț

ID Anunț: 2461
Afișări: 3261
Expiră: 27-01-2024