Vand casa in Piata Cluj cu teren de 611mp

Preț: 225.000 EUR Price is negotiable

Descriere

Vand casa parțial finisata situată în Piața Cluj . Casa are un teren aferent de 611mp cu deschidere la strada de 13,56ml ,iar suprafata totala desfasurata pe cele 3 niveluri 519mp .
Casa a fost construită în 1970 , etajul ridicat in 2005 si a fost parțial amenajată în anul 2005 , în sensul că toate instalațiile electrice si sanitare au fost schimbate , acoperișul este nou si tot ce inseamna finisajele de la nivelul parterului sunt recente.
Casa este structurată astfel : 
- demisol este format dintr-o încăpere mare ce poate avea orice destinație ,pivnita boltita , spalatorie/baie .Demisol necisă amenajare ,însă toate instalațiile sunt efectuate ;
-parterul cu o suprafață construita de195mp este format din living generos , 2 dormitoare mari decomandate , bucătărie, terasa , baie si un hol mare la intrare amenajat ca o camera de zi .Parterul este locuibil si a fost renovat in totalitate . 
-mansarda este la stadiu de roșu si este prevăzută cu 2 dormitoare cu balcon ,camera de zi cu iesire la o terasă mare , dressing ,baie si hol . Instalațiile electrice si sanitare (parțial ) sunt efectuate .
Între fiecare nivel exista placa de beton  .  Casa este dotată cu centrala termică, parchet de lemn ,gresie si faianță, termopane, usi de interior .
Casa este prevăzută cu camere mari si este însorită.   Pret negociabil   Pret 225000E

Locație


Sibiu strada Deva

Detalii anunț

ID Anunț: 2091
Afișări: 4185
Expiră: 18-11-2022