Vand 2 apartamente la casa situate ultracentral , aproape de Piata Mica

Preț: 135.000 EUR Price is negotiable

Descriere

Vand 2 apartamente la casa situate ultracentral ,  aproape de Piata Mica, transformate in apartamente in regim hotelier . In extrasul CF figureaza un singur apartament , cu un singur Top , cu o suprafata de aproximativ 95mp , care a fost transformat faptic in 2 unitati de cazare distincte .  Ambele apartamente sunt situate la parterul unei case , cu geamurile catre strada si intrari separate din strada si pot fi oricand utilizate ca si spatii comerciale , deoarece initial au avut aceasta intrebuintare .
Primul apartament este format din 2 camere, bucatarie , baie , wc de serviciu , hol , iar cel de-al doilea apartament tip studio este format din camera generoasa , hol , bucatarie si baie . Apartamentele au fost renovate in totalitate, de la instalatii electrice si sanitare , pana la tencuielile exterioare si interioare , fiind folosite materiale de calitate , iar mobilierul si ambianta interioara satisfac cele mai exigente gusturi .
Apartamentele sunt utilizate in acest moment pentru inchiriere in regim hotelier si sunt clasificate la 3* , introduse in circuitul turistic si impreuna cu vanzarea lor se transmite si afacerea (site-ul ,baza de date  a clientilor si rezervarile viitoare etc ) .
  Apartamentele se vand mobilate si utilate asa cum se vad , pot fi disponibile imediat si sunt ideale pentru cineva care doreste sa preia o afacere gata pornita , profitabila.  Pret 135000Euro negociabil  

Locație


Sibiu, strada Turnului

Detalii anunț

ID Anunț: 1758
Afișări: 3938
Expiră: 27-10-2021