Vand imobil cu destinatie mixta - comerciala / birouri / productie si depozitare

Preț: 599.000 EUR Price is negotiable

Descriere

Vand imobil cu destinatie mixta - comerciala / birouri / productie si depozitare situat in zona Terezian ,in zona buna cu vizibilitate si parcare mare in fata, in apropiere de autostrada  .
Suprafata totala de teren este de 1863mp si suprafata construita este de 658,05mp si utila de 544mp . Imobilul propus pentru vanzare este format din spatiu comercial , spatiu depozitare / productie , cladire de birouri si 2 garaje .
La strada este un spatiu comercial dispus pe parter si etaj , adica 85mp /nivel -total 170mp , ce poate fi utilizat ca show-room , format din camera de vanzare , vestiar , grup sanitar la parter si la etaj un spatiu open space . Spatiul se continua cu o zona de depozitare / productie , prevazuta cu 4 usi mari de garaj in lateral cu o inaltime de 3,20m , grup sanitar , spatiu care insumeaza o suprafata totala de 166,41 mp.
Langa aceste spatii este ridicata o cladire de birouri , formata din parter +etaj cu o suprafata totala de 209mp . Cladirea este structurata astfel:
-parter =131,45mp - format din 4 incaperi , oficiu , spatiu tehnic , grup sanitar , casa scarii ;
-etaj =77,5mp , format din 4 incaperi , hol si grup sanitar si spatiu depozitare .
In curte se afla inca 2 garaje -unul deschis de 11,40mp si altul inchis de 24,20mp .
Intreg imobilul este finisat cu material de calitate , amenajat cu termopane, incalzire centrala pe lemne, dar si pe gaz, parchet, gresie si faianta. In fata spatiului comercial exista parcare mare proprie, acces cu tirul pentru aprovizionare marfa , iar in spatele cladirii de birouri se afla gradina , unde se mai poate construi, daca este necesar .
Imobilul este versatil si poate avea o destinatie multipla , inclusiv de locuinta in cladirea din spate . Imobilul este inchiriat partial ( show-room-ul si spatiu de depozitare/productie ) si se pot prelua chiriasii , iar partea de cladire de birouri poate fi inchiriata ulterior , astfel incat sa genereze un venit considerabil . Pret 599.000Euro

Locație


Sibiu , strada Lunga

Detalii anunț

ID Anunț: 2492
Afișări: 371
Expiră: 10-03-2024