Vand casa single in Selimbar

Preț: 175.000 EUR

Descriere

Vand casa  unifamiliala cu regimul de inaltime D+P+1E, cu suprafata utila de 299mp, suprafata teren aproximativ 500mp, cu deschidere la strada de aproximativ 20 ml, situata in Selimbar, in zona de case (D=86.30 mp; P=129.10mp; E=83.60mp).
Solutia plastica a fost conceputa intr-o abordare contemporana, integrata in specificul local si raportata la caracteristicile amplasamentului.
-Demisol: Este alcatuit din incaperi cu urmatoarele functiuni: camera sport, hol, debara, centrala termica si spalatorie. Accesul in demisol se face exclusiv din interior, printr-o scara in doua rampe drepte, dispusa in casa scarii. La cota trotuarului dalat -1.05, se afla garajul cu doua locuri de parcare.Demisol are o suprafata de aprox. 50mp.
-Parterul: Are diferenta de nivel si este alcatuit din incaperi cu urmatoarele functiuni: hol acces, casa scarii, camera de zi, bucatarie, debara, iar la cota + 1,76 se afla camera hobby, situata peste nivelul garajului.  
-Etajul: Etajul partial este alcatuit din incaperi cu urmatoarele functiuni: hol si casa scarii care asigura circulatia intre cele doua dormitoare, care sunt deservite individual de o baie si de o garderoba, anexate fiecarei incaperi in parte.
Aerisirea si ventilatia se vor face atat natural cat si prin sisteme de ventilatie actionate electric in cazul spatiilor cu un grad ridicat de umiditate, iar iluminarea spatiilor va fi mixta. Sistemul constructiv: mixt, alcatuit din fundatii continue sub elevatiile din beton si izolate sub stalpi, diafragme din beton pe contur si diafragme din zidarie portanta la demisol, cadre din beton armat si diafragme de zidarie portanta, plansee din beton armat peste demisol si parter, planseu din beton armat peste etaj, sarpanta lemn ecarisat de rasinoase, invelitoare tigla ceramica.
Pret la gri ,175000Euro.
Exista si varianta de a se finisa  si la cheie.Stadiul gri presupune : bransamente apa, canal, curent, gaz structura - cadre din beton armat si zidarie de caramida cu goluri izolatie termica - vata minerala bazaltica 12 cm tamplarie exterioara din lemn stratificat - Meranti, cu geam termopan Lowe argon-3 foi de sticla usa sectionala garaj cu actionare electrica fatada:  tencuiala decorativa structurala invelitoare: tigla Bramac incalzire in pardoseala sistem Viega in toate incaperile (cu posibilitatea instalarii unei pompe de caldura) sapa suport pardoseala in toate incaperile instalatie electrica: iluminat si prize (fara aparataje) finisaj pereti interiori: tencuit, pregatit pt glet .
In acest moment casa se afla la stadiul de rosu si va fi finisata la stadiul de gri si intabulata in toamna anului 2018.
Fotografiile prezentate în anunt sunt de la vila 2 , care este vândută.  Vila 3 este de vanzare , însă este la stadiu de roșu, dar va fi similară cu vila nr 2 .

Locație


Sibiu, Localitatea Selimbar

Detalii anunț

ID Anunț: 1096
Afișări: 3375
Expiră: 16-04-2020