Vand apartament de 3 camere cu gradina situate intr-o vila noua pe Calea Cisnadiei

Preț: 58.500 EUR Price is negotiable

Descriere

Vand apartamente de tip studio ,2 si 3 camere situate intr-o vila noua si moderna de pe Calea Cisnadiei . Vila este formata din D+P+E1+E2(M) si este conceputa cu 6 apartamente , cate 2 nivel si 6 locuri de parcare .
Vila este situata pe Calea Cisnadiei , pe o strada asfaltata catre liziera padurii -str.Dorului si fiecare apartament se vinde impreuna cu un loc de parcare si la cerere contra cost cu pivnita .
  Apartamentul de la parter de 3 camere , decomandate , cu baie de serviciu are o suprafata utila de 70mp+terasa de 10mp . Bucataria este separata de living si are camara , iar baia principala este prevazuta cu geam mare.Apartamentul  are in proprietate exclusiva o gradina de 60mp.Pret 58500Euro .
  Apartamentul se vinde la stadiu de gri avansat cu centrala termica si calorifere , cu peretii gletuiti , cu sapa de nivelare, termpoane, instalatiile toate trase si puse la pozitii .Baile de serviciu sunt cu gresie .  La cerere se pote achizitiona o pivnita , iar pretul este de 1000Euro . Nu se exclude varianta de a fi finisat la cheie, contra cost.

Locație


Sibiu, Calea Cisnadiei

Detalii anunț

ID Anunț: 1860
Afișări: 1715
Expiră: 16-03-2022

Oferte recomandate