Termeni de utilizare

Citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare prezentate mai jos! Accesând site-ul www.imobiliare-sibiu.com vă declaraţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare prezentate mai jos. În cazul în care nu sunteţi de acord vă rugăm nu utilizaţi www.imobiliare-sibiu.com! 

 

Scopul site-ului: 

S.C. Piedra s.r.l..menţine si operează site-ul www.imobiliare-sibiu.com pentru prezentarea serviciilor sale, pentru preluarea ofertelor si cererilor introduse on-line de potenţialii clienţi şi pentru a prezenta ofertele şi cererile imobiliare disponibile în vederea tranzacţionării. De asemenea veţi putea găsi informaţii din domeniul imobiliar. 

 

Accesarea site-ului: 

Pentru accesarea în condiţii optime a site-ului vă recomandăm utilizarea browserelor de internet MicrosoftŽ Internet Explorer versiunea 6.0 sau ulterioară sau NetscapeŽ versiunea 7.0 sau ulterioară. Rezoluţia minimă recomandată este 800 x 600 pixeli. Numărul de culori minim recomandat: 65536 (High Color). Este necesar să aveţi activat JavaScript. Pentru utilizarea anumitor componente ale site-ului aveţi nevoie de plugin-ul MacromediaŽ Flash™ versiunea 5.0 sau ulterioară. Pentru a putea vizualiza detaliile ofertelor imobiliare este necesar ca browserul dumneavoastră web să permită deschiderea de ferestre de tip pop-up.

Sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală, dezasamblarea sau analizarea conţinutului site-ului precum şi folosirea linkurilor către www.imobiliare-sibiu.com prin care conţinutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Orice tentativă de acces neautorizat asupra site-ului www.imobiliare-sibiu.com şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. 

 

Utilizarea conţinutului: 

Puteţi utiliza www.imobiliare-sibiu.com în conformitate cu scopul acestuia. Nu vă este permisă copierea, reproducerea, transmiterea sau distribuirea materialelor de pe site-ul www.imobiliare-sibiu.com, indiferent de modalitate, fără permisiunea scrisă a companiei SC Piedra s.r.l. Conţinutul site-ului www.imobiliare-sibiu.com este protejat de legea 8/1996 privind dreptul de autor. Anumite imagini sau materiale pot constitui sau conţine mărci înregistrate, mărci de comerţ sau copyright-uri ale unor alte persoane sau companii. 

 

Utilizarea informaţiilor: 

Cu toate că SC Piedra s.r.l. depune eforturi pentru obţinerea şi furnizarea de informaţii acurate în domeniul imobiliar, societatea nu garantează pentru faptul că informaţiile si opiniile prezentate pe acest site sunt corecte sau complete. Informaţiile şi opiniile prezente pe acest site vă sunt furnizate doar pentru uz personal şi scopuri informaţionale, ele putând fi schimbate fără aviz prealabil. Informaţiile prezentate pe acest site vă sunt furnizate pe principiul "aşa cum sunt", "aşa sunt disponibile". Nici o informaţie sau opinie prezentată pe acest site nu trebuie să fie interpretată ca o recomandare sau să stea la baza deciziei dumneavoastră de a vinde, cumpăra, închiria, realiza/nu realiza o tranzacţie imobiliară sau face/nu face o investiţie de orice natură. 

SC Piedra s.r.l. nu oferă prin intermediul acestui site consultanţă investiţională, juridică, fiscală sau de orice natură. Este indicat să solicitati sfaturi profesionale şi de specialitate înainte de a lua o decizie de investiţie. 

 

Date personale: 

SC Piedra s.r.l. nu colectează date personale prin intermediul acestui site, decât în cazul în care dumenavoastră ni le oferiţi în mod voluntar şi în deplină cunoştinţă de cauză. Exemple de date personale: numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail. Aceste date personale pot fi folosite de noi pentru a vă putea identifica şi contacta în legătură cu cererea sau oferta dumneavoastră imobiliară (pentru a confirma primirea precum şi pentru a stabili eventuale vizionări). Furnizându-ne aceste date ne daţi în mod implicit acordul de a le folosi pentru a vă trimite oferte/cereri imobiliare în legătură cu cererea/oferta dumneavoastră imobiliară. SC Piedra s.r.l. nu vinde şi nu oferă datele dumneavoastră personale unor terţe persoane. În conformitate cu legea 677/2001, la cererea dumneavoastră expresă vom şterge informaţiile cu privire la dumneavoastră. 

 

Garanţie: 

Informaţiile prezentate pe site-ul www.imobiliare-sibiu.com vă sunt furnizate fără nici o garanţie, expresă sau implicită. Nu garantăm acurateţea, cât de adecvate, cât de actuale, cât de complete sau oportune sunt informaţiile şi materialele prezentate, precum nici folosirea fără erori a site-ului. Nu declarăm şi nu garantăm că site-ul va fi disponibil sau că va îndeplini cerinţele dumneavoastră, că accesul va fi neîntrerupt, că nu vor fi întârzieri, căderi, erori, omisiuni sau pierderi de informaţii transmise sau că defecţiunile vor fi remediate. SC Piedra s.r.l. nu acordă nici o garanţie că materialele din acest site sunt corecte, exacte sau de încredere. 

 

Declinarea Responsabilităţii: 

În nici o circumstanţă, incluzând (fără limitări) neglijenţa, SC Piedra s.r.l. nu poate fi facută responsabilă pentru orice pierdere sau pagubă, incluzând (fără limitări) orice pagube directe, speciale, indirecte sau rezultante legate de accesarea şi utilizarea aestui site. SC Piedra s.r.l. nu va fi raspunzătoare în nici o împrejurare - incluzând, dar nelimitându-se la neglijenţă - de nici o daună specială sau rezultată din utilizarea sau din inabilitatea de a utiliza materialele din acest site. 

 

Informaţii generale: 

Ne rezervăm dreptul sa schimbăm/revizuim oricând şi fără preaviz aceşti termeni şi condiţii. Continuând să folosiţi de acest site dupa ce termenii şi condiţiile schimbate/revizuite au fost prezentate pe site sunteţi în mod automat de acord cu termenii şi condiţiile schimbate/revizuite.