Personal agentie

Administrator

Ciurea Gabriela -Tel: 0269 216657, 0745 780675,  0721 477307

 

 

agent imobiliar

Ciurea Ciprian Mihai - Tel: 0269 216657, 0746 818635, 0788 251928, 0720 564636

 

secretara

Ciurea Elena - Tel: 0269 216657, 0762 201708

Comisioane practicate

Cumparare/Vanzare: 1-3%, negociabil in functie de valoarea tranzactiei astfel:

  • la valori sub 50000 euro pentru proprietatile aflate in orasul Sibiu, comisionul este de 2%
  • la valori peste 50000 euro pentru proprietatile aflate in orasul Sibiu, comisionul este de 1%
  • la valori sub 50000 euro pentru proprietatile aflate in afara orasului Sibiu, comisionul este de 3%
  • la valori peste 50000 euro pentru proprietatile aflate in afara orasul Sibiu, comisionul este de 2%

 

Comisioane practicate la inchirieri: 

  • proprietar 50% din contravaloarea unei chirii
  • chirias 50% din contravaloarea unei chiriii

 

* Agentia Piedra nu este platitoare de TVA si la comisioanele practicate la facturare nu se adauga TVA.

Termeni de utilizare

Citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare prezentate mai jos! Accesând site-ul www.imobiliare-sibiu.com vă declaraţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare prezentate mai jos. În cazul în care nu sunteţi de acord vă rugăm nu utilizaţi www.imobiliare-sibiu.com! 

 

Scopul site-ului: 

S.C. Piedra s.r.l..menţine si operează site-ul www.imobiliare-sibiu.com pentru prezentarea serviciilor sale, pentru preluarea ofertelor si cererilor introduse on-line de potenţialii clienţi şi pentru a prezenta ofertele şi cererile imobiliare disponibile în vederea tranzacţionării. De asemenea veţi putea găsi informaţii din domeniul imobiliar. 

 

Accesarea site-ului: 

Pentru accesarea în condiţii optime a site-ului vă recomandăm utilizarea browserelor de internet MicrosoftŽ Internet Explorer versiunea 6.0 sau ulterioară sau NetscapeŽ versiunea 7.0 sau ulterioară. Rezoluţia minimă recomandată este 800 x 600 pixeli. Numărul de culori minim recomandat: 65536 (High Color). Este necesar să aveţi activat JavaScript. Pentru utilizarea anumitor componente ale site-ului aveţi nevoie de plugin-ul MacromediaŽ Flash™ versiunea 5.0 sau ulterioară. Pentru a putea vizualiza detaliile ofertelor imobiliare este necesar ca browserul dumneavoastră web să permită deschiderea de ferestre de tip pop-up.

Sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală, dezasamblarea sau analizarea conţinutului site-ului precum şi folosirea linkurilor către www.imobiliare-sibiu.com prin care conţinutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Orice tentativă de acces neautorizat asupra site-ului www.imobiliare-sibiu.com şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. 

 

Utilizarea conţinutului: 

Puteţi utiliza www.imobiliare-sibiu.com în conformitate cu scopul acestuia. Nu vă este permisă copierea, reproducerea, transmiterea sau distribuirea materialelor de pe site-ul www.imobiliare-sibiu.com, indiferent de modalitate, fără permisiunea scrisă a companiei SC Piedra s.r.l. Conţinutul site-ului www.imobiliare-sibiu.com este protejat de legea 8/1996 privind dreptul de autor. Anumite imagini sau materiale pot constitui sau conţine mărci înregistrate, mărci de comerţ sau copyright-uri ale unor alte persoane sau companii. 

 

Utilizarea informaţiilor: 

Cu toate că SC Piedra s.r.l. depune eforturi pentru obţinerea şi furnizarea de informaţii acurate în domeniul imobiliar, societatea nu garantează pentru faptul că informaţiile si opiniile prezentate pe acest site sunt corecte sau complete. Informaţiile şi opiniile prezente pe acest site vă sunt furnizate doar pentru uz personal şi scopuri informaţionale, ele putând fi schimbate fără aviz prealabil. Informaţiile prezentate pe acest site vă sunt furnizate pe principiul "aşa cum sunt", "aşa sunt disponibile". Nici o informaţie sau opinie prezentată pe acest site nu trebuie să fie interpretată ca o recomandare sau să stea la baza deciziei dumneavoastră de a vinde, cumpăra, închiria, realiza/nu realiza o tranzacţie imobiliară sau face/nu face o investiţie de orice natură. 

SC Piedra s.r.l. nu oferă prin intermediul acestui site consultanţă investiţională, juridică, fiscală sau de orice natură. Este indicat să solicitati sfaturi profesionale şi de specialitate înainte de a lua o decizie de investiţie. 

 

Date personale: 

SC Piedra s.r.l. nu colectează date personale prin intermediul acestui site, decât în cazul în care dumenavoastră ni le oferiţi în mod voluntar şi în deplină cunoştinţă de cauză. Exemple de date personale: numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail. Aceste date personale pot fi folosite de noi pentru a vă putea identifica şi contacta în legătură cu cererea sau oferta dumneavoastră imobiliară (pentru a confirma primirea precum şi pentru a stabili eventuale vizionări). Furnizându-ne aceste date ne daţi în mod implicit acordul de a le folosi pentru a vă trimite oferte/cereri imobiliare în legătură cu cererea/oferta dumneavoastră imobiliară. SC Piedra s.r.l. nu vinde şi nu oferă datele dumneavoastră personale unor terţe persoane. În conformitate cu legea 677/2001, la cererea dumneavoastră expresă vom şterge informaţiile cu privire la dumneavoastră. 

 

Garanţie: 

Informaţiile prezentate pe site-ul www.imobiliare-sibiu.com vă sunt furnizate fără nici o garanţie, expresă sau implicită. Nu garantăm acurateţea, cât de adecvate, cât de actuale, cât de complete sau oportune sunt informaţiile şi materialele prezentate, precum nici folosirea fără erori a site-ului. Nu declarăm şi nu garantăm că site-ul va fi disponibil sau că va îndeplini cerinţele dumneavoastră, că accesul va fi neîntrerupt, că nu vor fi întârzieri, căderi, erori, omisiuni sau pierderi de informaţii transmise sau că defecţiunile vor fi remediate. SC Piedra s.r.l. nu acordă nici o garanţie că materialele din acest site sunt corecte, exacte sau de încredere. 

 

Declinarea Responsabilităţii: 

În nici o circumstanţă, incluzând (fără limitări) neglijenţa, SC Piedra s.r.l. nu poate fi facută responsabilă pentru orice pierdere sau pagubă, incluzând (fără limitări) orice pagube directe, speciale, indirecte sau rezultante legate de accesarea şi utilizarea aestui site. SC Piedra s.r.l. nu va fi raspunzătoare în nici o împrejurare - incluzând, dar nelimitându-se la neglijenţă - de nici o daună specială sau rezultată din utilizarea sau din inabilitatea de a utiliza materialele din acest site. 

 

Informaţii generale: 

Ne rezervăm dreptul sa schimbăm/revizuim oricând şi fără preaviz aceşti termeni şi condiţii. Continuând să folosiţi de acest site dupa ce termenii şi condiţiile schimbate/revizuite au fost prezentate pe site sunteţi în mod automat de acord cu termenii şi condiţiile schimbate/revizuite. 

Despre Piedra

Forma juridica:

SC PIEDRA SRL este o societate cu raspundere limitata, ce are ca domeniu de activitate tranzactiie imobiliare pe baza de tarife sau contracte-administrare imobile.

Sediu:

Sibiu, strada Parcul Tineretului, nr.5/VII, in zona sensului giratoriu de la Spitalul Judetean

CUI-16885642, J 32/1611/04

Persoane de contact:

Ciurea Gabriela -Tel: 0269 216657, 0745 780675, 0762 979979, 0721 477307

Ciurea Ciprian Mihai - Tel: 0269 216657, 0746 818635, 0788 251928, 0720 564636

 

Ag. Imobiliara a fiecaruia dintre noi...noi punem pret pe casa ta. Daca doriti sa vindeti, sa cumparati ori sa inchiriati o casa, un apartament, un spatiu comercial, o hala ori un teren puteti apela cu incredere la serviciile noastre, noi va oferim o gama larga de servicii imobiliare: 

 

-consiliere imobiliara si asistenta pentru vanzarea si cumpararea proprietatilor 

-consultanta de specialitate pentru plasamente imobiliare

-evaluarea imobilelor

-administrarea imobilelor

-promovarea imobilelor la nivel national

-consultanta pentru obtinerea finantarii, necesara investitiei 

-obtinerea de informatii si asistenta privind cadastrul, intabularea si cartea funciara

- consultanta in obtinerea de credite imobiliare

 

Gratuit pentru dumneavoastra:

-consultanta juridica 

-consultanta si asistenta imobiliara

-vizionare, prezentare si promovare a imobilelor

-transport

-publicitate ziare si internet

-intocmirea dosarelor pentru accesarea creditelor imobiliare.

 

 SC Piedra srl promoveaza si intermediaza vânzarea si închirierea de apartamente, garsoniere, spatii industriale, terenuri, spatii comerciale si de birouri , case si vile , proiecte imobilare in Sibiu si zonele limitrofe.

 

Activam pe piata imobiliara din Sibiu incepand cu anul 2004  si am capatat astfel o experienta care ne ajuta sa fim obiectivi si sa mentinem un echilibru in relatia cu clientii nostrii ( vanzatori/cumparatori) si sa oferim solutii eficiente in rezolvarea problemelor care ar putea sa apara.

 

            Avem colaboratori in toate domeniile adiacente si conexe cu activitatea imobiliara: cadastru- topometristi, studiu geotehnic, notari, juristi, avocati ,proiectare, obtinere avize constructii, auditori energetici, arhitecti, institutii financiare.

 

            De asemenenea avem colaborari cu diverse banci, care ofera finantare atat in ”Programul Prima Casa ”si in alte tipuri de finantari .

  In acest sens  intocmim dosarul necesar pentru obtinerea creditarii  în colaborare directă cu Banca aleasa de client, iar daca  clientul  nu este hotarat in privinta alegerii unei banci, noi il putem induma să alega una care sa  se potriveasca necesitatilor lui.

 

 In meniul  Utile se regasesc toate informatiile necesare legate de banca, parteneriate, despre TVA , legislatie in domeniu , comisioane practicate etac.

 

Consilierea, evaluarile  si vizionarile imobilelor sunt GRATUITE, asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau recomandabil, sa completati formularul.

In cel mai scurt timp, unul dintre agentii nostri vor lua legatura cu D-voastra  si o sa va aduca la cunostinta variantele cele mai potrivite, oferindu-va ajutorul in aces sens.

 

Cum nu de putine cautarea / vanzarea unui  imobil implica multe activitati consumatoare de timp si de energie si tinand cont de experienta acumulata de-a lungul timpului in incercarea de a satisface in mod profesionist cerintele clientilor nostri, Agentia Imobiliara Piedra este gata sa va ofere suport in toate etapele pe care le presupune o vanzare/cumparare

 

Mai mult, agentii nostri sunt pregatiti sa efectueze fotografii de calitate, cu camere digitale performante, fotografii ce va vor pune in valoare proprietatea si care vor aparea atat pe site-ul nostru si portalurile imobiliare partenere, cat si in materialele publicitare     ( publicatii si reviste de specialitate,  etc).

 

Ofertele Dvs. vor fi aduse gratuit la cunostinta potentialilor cumparatori prin intermediul site-urilor / publicatiilor de specialitate, reclame de tip banner.

Cu  doar CliK alaturi de Piedra Imobilare  esti mai aproape sa iti implinesti visul!